BALIKESİR / BALYA - ÇAMAVŞAR ORTAOKULU

Eyl

Okul Aile Birliği Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik..

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında aldığıız kararlar çocuklarımıza ve kurumumuza hayırlı olsun..

Eyl

Çamavşar Ortaokulu olarak okulumuz öğretmenleri,öğrencileri hepbirlkte köyümüzün cemiyetine katıldık..Emeği geçenlere teşekkür ediyor bereketli olmasını temenni ediyoruz..

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın İbrahim ÇAKIR.Şube Müdürlerimiz Arif YÜKSEL,Umut ÖZDEMİR okulumuzu ziyaret ettiler.

Okul birimlerimizi gezip öğretmen arkadaşlarımız ile istişarelerde bulundular..

İlçe MEM yöneticilerimize nazik ziyaretleri,yalnız olmadığımız mesajları,destek,moral ve motivasyonları için çok teşekkür ediyor

çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılımız okulumuz öğrencilerine,değerli öğretmenlerimize,kıymetli velilerimize,güzel ülkemizin güzel insanlarına hayırlı uğurlu olsun başarılı bir sezon diliyoruz..

Haz

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ölümünün 84. yıl dönümü...

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Çamavşar Ortaokulu olarak tubitak sergisi düzenledik. Sergimizin açılışını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İbrahim ÇAKIR serginin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Okul Müdürü Yasin PALA da bu serginin hazırlanmasında emeği olan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür etti. İnşallah sonraki yıllarda daha güzellerini de beraber yaparız diye söyledi. Fuar Balya Belediyesinin Nohut Pilav hayrına da ev sahipliği yaptı.

Ekm

Bu bayram kuşkusuz ki bizim için önemli ve değerli bir gündür. Çünkü bugün yani 29 Ekim 1923'te Cumhuriyetimiz kurulmuş ve insanlar Cumhuriyet sayesinde özgürlük ve eşitlik gibi kavramları tanımıştır. Cumhuriyet bir halk yönetimi şeklidir. Cumhuriyet sisteminde egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir. Zaten Büyük Liderimiz Atatürk'ün de dediği gibi : " Türk ulusunun yaradılışına ve yaşamına en uygun olan yönetim şekli Cumhuriyettir." Atatürk bu sözünde, Türk milletine yakışan yönetim biçiminin Cumhuriyet olduğunu belirtmiştir. Çünkü Cumhuriyet rejimi bağımsızlık, özgürlük ve eşitlik gibi unsurları içinde barındırmaktadır. Bağımsızlık, özgürlük ve eşitlik Türk Milleti'nin en çok önem verdiği unsurlar olduğundan, Türk Milleti ancak Cumhuriyet şeklindeki bir yönetim anlayışı ile yönetilebilir. Cumhuriyete kavuşmamız elbette kolay olmamıştır. Çünkü atalarımız uzun yıllar bu uğurda savaşmış, kanlarını ve canlarını yine bu uğurda feda etmişlerdir.